Pomoč

 

Postopek naročanja


1. Registracija uporabnika (trajanje: že od 2 min)


Za uporabo spletnega naročanja na pregled v ambulanti se spletni obiskovalec mora najprej registrirati (za registracijo lahko kliknete tukaj).


Obiskovalec na podstrani, ki se mu prikaže vpiše svoje podatke: e-mail naslov, geslo, ime in priimek, naslov, datum rojstva in kontaktni telefon. Ko obiskovalec izpolni obrazec, vpiše varnostno kodo in klikne na gumb »Pošlji«.


Bodoči uporabnik na e-mail naslov, ki ga je vpisal v obrazec prejme obvestilo, v katerem mora potrditi, da je resnično lastnik e-mail naslova, ki ga je vpisal. Za potrditev bodoči uporabnik sledi navodilom v sporočilu, ki ga prejme.


Ko uporabnik potrdi, da je lastnik e-mail naslova se njegova zahteva za registracijo posreduje v našo ambulanto, kjer zahtevo preveri in potrdi zdravniška sestra. Po potrditvi s strani ambulante uporabnik prejme e-mail, ki vsebuje potrditev registracije - uporabnik je registriran in lahko prične z uporabo storitev.2. Naročanje na pregled (trajanje: že od 1 min)


Registriran prijavljen uporabnik si lahko na prvi strani spletne aplikacije (domov) ali na podstrani Naročanje na pregled ogleda proste termine za naročila na pregled pri zdravniku. Prosti termini so označeni s svetlo zeleno barvo.


Za naročanje na termin uporabnik klikne na izbrani prosti termin in odpre se mu okno, v katerem najprej izbere katero osebo želi naročiti na pregled (oseba lahko naroča sebe in osebe, za katere je določil, da bo skrbnik), pod točko dve vpiše namen obiska in potrdi naročilo.


Po kliku na gumb »Potrdi« bo uporabnik prejel na e-mail podrobnosti o naročilu in obvestilo, da je naročilo poslano v pregled osebju ambulante.


Osebje ambulante prejme vašo zahtevo za pregled na določen termin. Ko je termin potrjen, prejmete obvestilo na e-mail, s čemer je vaše naročilo potrjeno.

 

Produkcija PLAN e d.o.o. © 2008 Ambulanta Košir - Vse pravice pridržane!