Pogoji naročanja

 

Pogosto ob rednemu delu v ambulanti izvajamo tudi nujno medicinsko pomoč. V takih primerih lahko pride tudi do večurne odsotnosti zdravnika. Zato se vam že vnaprej opravičujemo za zaostanek. Če Vaš obisk ni nujen, sestro prosite za nov termin.


Pravila naročanja:

1. prednost imajo nujni pacienti

2. sledijo naročeni pacienti

3. nenaročene vzamemo ob prostem terminu.

 

 


ELEKTRONSKO NAROČANJE PREKO SISTEMA e-Pacient
Sistem e-Pacient omogoča pacientom, da se lahko na pregled v naši ambulanti naročijo preko spleta.

 


Postopek naročanja


1. Registracija uporabnika (trajanje: že od 2 min)


Za uporabo spletnega naročanja na pregled v ambulanti se spletni obiskovalec mora najprej registrirati (za registracijo lahko kliknete tukaj).


Obiskovalec na podstrani, ki se mu prikaže vpiše svoje podatke: e-mail naslov, geslo, ime in priimek, naslov, datum rojstva in kontaktni telefon. Ko obiskovalec izpolni obrazec, vpiše varnostno kodo in klikne na gumb »Pošlji«.


Bodoči uporabnik na e-mail naslov, ki ga je vpisal v obrazec prejme obvestilo, v katerem mora potrditi, da je resnično lastnik e-mail naslova, ki ga je vpisal. Za potrditev bodoči uporabnik sledi navodilom v sporočilu, ki ga prejme.


Ko uporabnik potrdi, da je lastnik e-mail naslova se njegova zahteva za registracijo posreduje v našo ambulanto, kjer zahtevo preveri in potrdi zdravniška sestra. Po potrditvi s strani ambulante uporabnik prejme e-mail, ki vsebuje potrditev registracije - uporabnik je registriran in lahko prične z uporabo storitev.2. Naročanje na pregled (trajanje: že od 1 min)


Registriran prijavljen uporabnik si lahko na prvi strani spletne aplikacije (domov) ali na podstrani Naročanje na pregled ogleda proste termine za naročila na pregled pri zdravniku. Prosti termini so označeni s svetlo zeleno barvo.


Za naročanje na termin uporabnik klikne na izbrani prosti termin in odpre se mu okno, v katerem najprej izbere katero osebo želi naročiti na pregled (oseba lahko naroča sebe in osebe, za katere je določil, da bo skrbnik), pod točko dve vpiše namen obiska in potrdi naročilo.


Po kliku na gumb »Potrdi« bo uporabnik prejel na e-mail podrobnosti o naročilu in obvestilo, da je naročilo poslano v pregled osebju ambulante.


Osebje ambulante prejme vašo zahtevo za pregled na določen termin. Ko je termin potrjen, prejmete obvestilo na e-mail, s čemer je vaše naročilo potrjeno.3. Naročanje receptov (trajanje: že od 1 min)


Registriran prijavljen uporabnik lahko zdravniški recept za zdravila ali druge zdravstvene pripomočke naroči na podstrani Naročanje receptov. Uporabnik najprej izbere za katero osebo želi naročili zdravila, potem pa preko vpisnega polja izbere zdravilo, ki ga želi dodati na recept. Zdravilu mora določiti še embalažo, način jemanja in zalogo (koliko tovrstnih zdravil ima še doma na zalogi). Ko določi podrobnosti zdravila, ga doda na recept. Ko doda vse želena zdravila na recept, klikne na gumb »Oddaj recept«.


Ko uporabnik odda recept prejme na e-mail potrdilo o oddaji recepta in obvestilo, da je bilo naročilo posredovano v pregled ambulanti.


Ko ambulanta odobri recept, uporabnik prejme obvestilo kdaj lahko prevzame naročeni recept.

 

Produkcija PLAN e d.o.o. © 2008 Ambulanta Košir - Vse pravice pridržane!